21 Eyl 2016

YENİ KEŞİF : LCW HOME



Tekstil cenneti olan güzel ülkemde ev tekstili ve bebekler için güzel ciciler satan bir çok marka olmasına rağmen hemen hemen çoğu birbirinin benzeri ürünler çıkarmakta. Yine farklılığı ithal markalarda arayan biz anneler için çok sinir bozucu. Hep neden bizde pottery barn kids çeşitliliğinde bir marka yok diye söylenir dururum. Lcw'de bu açığı görmüş olacak ki yeni konsepti ile home mağazalarını açmaya başlamış. 


Koleksiyon içinde tabi ki  bebek ürünlerine de yer vermiş bu güzel olan haber. Kötü olan ise henüz çok az ürünün olması. Umarım zamanla daha güzel ürünleri uygun fiyatlarla alabileceğimiz kolaksiyonları satışa çıkar.




Mutfak Yatak odası Bebek/Çocuk  Banyo Yaşam alanı gibi kategorilere ayrılmış koleksiyonlar var. İnternet ve istanbul dışında satışı mevcut olmadığı için resimleri lcwaikiki.com sitesinden aldım. Nevresim takımı ve renkleride tam puanı hakettti.






 Şu üsteki kırlentler favorim. Siyah sarı tam sonbahara girdiğimiz şu dönemde ev dekorasyonumuzda ufak değişikler yapmak için ideal olacaktır.

  
En kısa sürede ürün gamını arttırarak tüm dünyamızı saracağına şüphem yok:):):):) 
Sevgilerrrrr



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İçten gelen küçük bir yorum eklerseniz sevinirim:)